Kurs: "Square rule" med Jack Sobon och Neil Godden på Gotland planeras den 2-7 aug 2021

Henrik Larsson som arrangör för stolpverkskursen i "Square rule" på Gotland meddelar anmälda och de som visat intresse för kursen med Jack Sobon och Neil Godden att kursen nu planeras att genomföras den 2-7 aug i sommar.

Kurs: "Square rule" med Jack Sobon och Neil Godden på Gotland planeras den 2-7 aug 2021

Henrik Larsson, arrangör av stolpverkskursen i "square rule" som tidigare var planerad att ges under sommaren 2020 meddelar nu att det ser ut som att alla vuxna kommer att erbjudas vaccin mot covid 19 innan sommaren och "därför har Jack, Neil och jag nu beslutat att genomföra kursen 2-7 augusti 2021".

Jack Sobon och Neil Godden instruerar i hur man bygger solida stolpverksbyggnader i ffa amerikansk square rule-teknik och kursen är lämplig både för självbyggare och professionella hantverkare.

Jack är en av USAs främsta timber frame-instruktörer och en lysande pedagog med mer än 30 års erfarenhet av undervisning från bl.a. Heartwood School, Hancock Shaker Village och Rocky Mountain Workshops. Han har även givit ut ett flertal böcker om timber frame-byggande.

Här är en kort video från Jack's förlag där han berättar lite om sin syn på trähantverk och traditionellt byggande med stolpverk.

Mer information om kursen, inklusive hur man når Henrik Larsson med en intresseanmälan, finns här: https://byggnadsvardsforetagen.se/wp-content/uploads/2021/01/Timber-frame-kurs-Jack-Sobon-2021-1.pdf