Gemenskapsbygge, Open Mic, ritningar och verktygsloppis

Inför konferensen i Mariestad så vill vi påminna deltagare om fyra saker som du kan förbereda innan - gemenskapsbygget, Open Mic, ritningsbordet och verktygsloppisen.

Gemenskapsbygge, Open Mic, ritningar och verktygsloppis

För dig som kommer till konferensen i Mariestad om mindre än en månad finns några aktiviteter som vi hoppas du är intresserad av att ta del av och medverka i:

  • Gemenskapsbygge
  • Open Mic
  • Ritningsbordet
  • Verktygsloppis

Mer information om dessa aktiviteter följer nedan. Vi ser fram emot att träffas och umgås!

Gemenskapsbygge

Vi vill bjuda in dig som är intresserad av att tillverka en eller flera bitar till att delta i vårt roliga gemenskapsbygge.

Vi kommer att sätta ihop en liten stomme inspirerad av Stolpverk Nordens logga. För att göra det behöver vi din hjälp. Är du intresserad av att tillverka en eller flera bitar till vårt gemenskapsbygge så anmäl dig till adressen här nedanför.

Du kommer att få ritning och skriftliga anvisningar. Materialet kan vara något du har liggande - gärna furu - som har de föreskrivna dimensionerna (mest 5” och 6”). Du tillverkar din del hemma och tar med den till konferensen.

På fredag eftermiddag monterar vi ihop ramarna och på lördag eftermiddag reser vi stommen. Denna kommer sedan att kunna användas av föreningen på mässor och i liknande sammanhang.

Anmäl till: Johannes Kabell på telefon 0709-467601 eller via mail till johannes@kswoodcraft.se

Open Mic

Har du medverkat i något intressant stolpverksprojekt eller annat projekt som du skulle vilja delge oss andra under konferensen?

Då får du gärna anmäla dig till Open Mic! Presentationen får vara max 10 min lång och vi föreslår att du förbereder den i Google Slides och skickar en länk till Sara. Det går även bra att förbereda den som en Power Point-presentation eller bara dela ett gäng bilder.

Skicka din anmälan och din presentation till Sara Thorn, epost: saratrollet@hotmail.com senast den 31 januari så att det finns tid för oss att sammanställa allt material.

Ritningsbordet

Om du vill, ta gärna med utskrifter av ritningar på stommar och detaljer från något projekt du gjort.

Dessa kommer finnas på "mässan" tillsammans med andras alster som diskussionsunderlag och för att uppmuntra kunskapsutbyte byggare emellan.

Verktygsloppis

Det finns möjlighet att sälja eller byta verktyg.

Ta med verktyg (eller andra relevanta föremål av intresse för likasinnade) som du kan tänka dig att sälja eller byta. Det kommer att finnas bord för detta ändamål.