Medlemskap 2020

Skriv in dig som betalande medlem för 2020 nu och erhåll tillgång till Nyhetsbrev 3, 2019!

Medlemskap 2020

Det nya året innehåller ett antal spännande stolpverksevenemang och ser ut att bli ett spännande och lärorikt år för oss som är intresserade av och/eller verksamma inom detta hantverk.

Stolpverk Norden vill nu inför år 2020 uppmana tidigare och blivande medlemmar att betala medlemsavgiften.

Som betalande medlem får du förhandsinformation om intressanta tilldragelser genom nyhetsbrevet. Du får möjlighet att exempelvis tidigt säkra en plats på en kurs.

Du blir också först med att informera dig om vad som händer inom branschen och får ta del av sådan information ett antal veckor innan det blir allmänt känt i bredare kretsar.

Hur betalar man medlemsavgiften?

Föreningen vill uppmuntra medlemmarna att betala årsavgiften så snart som möjligt. Vi vet att en del medlemsavgifter från tidigare medlemmar har uteblivit då betalningsrutinerna inte varit optimala.

Årsavgift till Stolpverk Norden erläggs enligt kalenderår. Eftersom vår förening inte har några inkomster i övrigt så är det angeläget att medlemsavgifterna kommer in så tidigt som möjligt under året.

Inbetalning av medlemsavgiften kan ske direkt via en överföring till vårt konto i Ekobanken:

  • Ekokonto Företag 101.632-4

Ange ditt namn och vilket år avgiften gäller!

Bor du i Norge, Danmark eller Finland?

Du som bor i Norge, Danmark och Finland kan betala årsavgiften via PayPal. Skicka då betalningen till Johannes Kästel och ange ditt namn och land.

Frågor om betalningsalternativ

På denna länk finns inbetalningskortet i PDF-format som vid behov kan skrivas ut: Inbetalningskort med följebrev

Tyvärr är autogiro inte en möjlighet för Stolpverk Norden i nuläget, men många banker erbjuder funktioner där man själv som kund kan schemalägga framtida överföringar.

Föreningen tittar på om e-faktura kan vara en möjlighet i framtiden, men ännu är vi inte där.

Vid frågor kontakta gärna styrelsen per e-post.