Årsstämma 15 april kl 18-20

Dags för en uppdatering - Årsstämma och Sketchup-kurs ordnas under våren

Årsstämma 15 april kl 18-20

Kära nuvarande, blivande och tidigare medlem av den ideella föreningen Stolpverk Norden. Här kommer ett litet nyhetsbrev, där vi vill informera lite om vad som händer i föreningen den närmsta tiden.

Årsstämman

Vi kommer i år att av naturliga skäl ha föreningens årsstämma digitalt, och tidpunkt är den 15 april kl 18-20.

Programmet

17.45-18.00 Mötet öppnas och folk ansluter till mötet där man kanske har möjlighet att mingla lite innan mötet.

18.00-18.10 Introduktion till årsmötet av ordförande, Johannes Kästel

18.10-18.30 Valdemar Mejstad presenterar den plug-in som han har skapat till 3D-ritprogrammet SketchUp. Se info om kurs nedan.

18.30-19.15 Årsstämman i föreningen

19.15-20.00 Open-mic, där medlemmarna presenterar sina projekt med bilder.

Rutin för att anmäla sig till stämman skickas ut senare.

Vi håller just nu på med föreningens verksamhetsberättelse för 2020 och verksamhetsplanen för 2021. Dessa kommer i ett utskick ca två veckor innan årsstämman.

Valberedningen arbetar vidare just nu, och det är i nuläget klart att det blir en post vakant i styrelsen. Det gäller en suppleantplats.

Om det finns medlemmar som har intresse av att vara en del av styrelsearbetet i Stolpverk Norden, kan man ta kontakt med valberedningen genom att maila till: danielsson.olle@gmail.com

Sketch-Up-kurs

Vi kan informera om att Valdemar Mejstad i samarbete med styrelsen i föreningen har tagit fram ett koncept för att hålla en digital SketchUp-kurs, som kommer att börja den 5 maj.

På kursen kommer man att lära sig modellera upp en liten stolpverkskonstruktion enligt vinkelsystemet (Square Rule) som man sedan kan skapa arbetsritningar till med det plug-in som Valdemar byggt själv, Timberworks. Anmälan till kursen kan göras direkt till Valdemar på valdemar@mejstad.se

Faktura

För några veckor sedan gick det ut en faktura för medlemsavgift till alla betalande medlemmar från 2019 och 2020. Som ni kanske såg fanns det ett litet skrivfel i fakturan på den mailadress, som man skulle kunna svara till. Denna adress ska naturligtvis vara: info@stolpverk.org

Om man tycker att det kommer för mycket mail från föreningen får skriva det till ovanstående mailadress.

Instagram

De senaste veckorna har några av föreningens medlemmar varit gästpostare på vårt Instagramkonto, där de delat med sig av pågående och tidigare projekt under en vecka.

Vi hoppas det är något som ni och också utomstående har uppskattat.

Vill man dela med sig av egna projekt och vara veckans gästpostare kan man skriva till: sofie@fabelarkitektur.se